Τα πλεονεκτήματα των τεχνητών νυχιών:

Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφες και θηλυκές απ’όσο τα υπέροχα, περιποιημένα νύχια. Δυστυχώς τα φυσικά μας νύχια, ιδίως όσο μακραίνουν, τείνουν να είναι εύθραυστα και επιρρεπή σε ραγίσματα, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι και πολύ επώδυνα. Τα τεχνητά νύχια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την απόκτηση υπέροχων νυχιών που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρακάτω θα δούμε 4 μεγάλα πλεονεκτήματα των τεχνητών νυχιών. 

1. Μεγάλη διάρκεια


Οι υπηρεσίες τεχνητών νυχιών γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς επειδή δίνουν ένα αποτέλεσμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα τεχνητά νύχια είναι πιο ανθεκτικά στα σπασίματα από τα φυσικά νύχια και μεγαλύτερης διάρκειας από το ημιμόνιμο μανικιούρ. 


2. Φυσική εμφάνιση


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των τεχνητών νυχιών είναι ότι φαίνονται απίστευτα φυσικά. Είναι επίσης πολύ ελαφριά, συνεπώς είναι εύκολο να τα αισθανθείς σαν τα δικά σου φυσικά νύχια, κι όχι σαν κάτι ξένο πάνω στα χέρια σου.

3. Προστατεύουν τα αδύναμα νύχια


Τα τεχνητά νύχια μπορούν επίσης να βοηθήσουν τις γυναίκες που έχουν φυσικά λεπτά νύχια που ραγίζουν ή σπάνε εύκολα. Αυτή η τεχνική βοηθά στην αποφυγή επώδυνων σπασιμάτων, χωρίς να πειράζει καθόλου το φυσικό νύχι και επιτρέπει να κάνεις πράγματα που διαφορετικά δεν θα μπορούσες να κάνεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σπάσεις τα νύχια σου!

4. Αποτρέπουν την κακή συνήθεια του να τρώμε τα νύχια μας!


Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε το δάγκωμα των νυχιών μας, μια συνήθεια πολλών από εμάς που συνήθως προκύπτει από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας, είναι να καλύψουμε το ίδιο μας το φυσικό νύχι. Οι περισσότερες γυναίκες που παλεύουν με την ονυχοφαγία, μπορούν μεν να δαγκώσουν και τα τεχνητά τους νύχια, αλλά αυτά είναι πολύ πιο ανθεκτικά και είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν ή να κοπούν!